Trening

Sommertrening onsdager

Hver onsdag fra ca påske til høstferie (ikke i skoleferier) er det trening. Treningene er ofte på Hvalstjern, men ikke alltid. Se terminsliste for dette. 

Treningsgruppe for barn - 9-12 år

Treningsgruppe for ungdom - 13-20 år

Treningsløype: En løype eller øvelse for mosjonister på 3-4 km.

Ofte har vi et tema på treningen der man trener på spesifikke elementer. Det kan være at man skal følge en linje, kompassøvelser osv. Dette for å bedre orienteringskunnskapene.

 

Sommertrening tirsdager og torsdag

Det vil være tilbud også å være med på diverse løp, treninger og egne opplegg som andre klubber lager. Vi reiser ofte sammen dit. De som ønsker dette gir beskjed til leder i treningskomiteen.

 

Vintertrening 

Vi har ukentlig trening for alle gjennom hele vinterhalvåret fra oktober til april. Oppmøte på Hovinhøgda skole onsdager kl 1800.

1800-1930: Innetrening for de yngste med lek,  styrke, O-teknikk og innebandy i gymsalen på Hovinhøgda skole

 

Nasjonale løp

Løpere fra Fet deltar på orienteringsløp i Oslo- og Akershus-området nesten hver helg gjennom hele o-sesongen. I tillegg reiser vi på noen større løp i andre deler av landet. Ved alle orienteringsløp er det løyper for o-løpere i alle aldere og på alle nivåer. På o-løp er det alltid tilbud om ”barneparkering” når foreldrene løper. Det er med andre ord ingen grunn til å sitte hjemme i helgene!

 

Ønsker du å starte med orientering?

Det vil ikke bli avholdt noe vanlig nybegynnerkurs i år, men vi tar i mot alle på våre faste treninger på onsdagene. Man kan begynne akkurat når man ønsker. Ansvarlig for nye er Torgeir Skjønhaug, tlf 97036275