Nyheter

I morgen kveld (fredag 11.) er det klubbmesterskap natt-orientering, og alle som har anledning ønskes velkommen til å prøve seg på kanskje den artigste formen for orientering.

10.10.2019
- Torgeir

Etter 10. rankingløp onsdag, leder fortsatt Ragnhild foran Øyvind i rankingen. For de som vil blande seg i teten begynner det å haste litt. Det gjenstår bare to løp i rankingen; klubbmesterskap natt (fredag 20. sept) og Handicapløpet (lørdag 12. okt).

16.09.2019
- KyrreG

Enkelte slitne bein etter lørdagen, så en del løp på det jevne i KM mellomdistanse søndag som føltes litt som en langdistanse. Ragnhild beholdt ledelsen i rankingen foran pappa Øyvind. Sigmund er nærmest til å true teten når han kan stryke noen 1-poengere

08.09.2019
- KyrreG

Høsten er i gang og to rankingløp er gjennomført med publikumsløp på VM og KM langdistanse, hvor blant annet Dagfinn vant i H50 og Ragnhild ble nr 2 i D15-16. Gode løp lønner seg og Ragnhild har skaffet seg et overtak i rankingen. Nærmest følger Øyvind.

25.08.2019
- KyrreG

Årets Hovedløp i orientering ble arrangert på Tynset første helgen i august, med påfølgende O-landsleir fra mandag til onsdag. Harald, Julie og Ragnhild deltok med godt gjennomførte løp både på langdistanse- og sprint-konkurransene.

12.08.2019
- FETOL71

Høstsesongene begynner med 4 løp i Fet O-karusell fra 21. august til 11. september.  Som vanlig løyper for alle. Forskjellen er at for de litt eldre og erfarne vanlige løyper og for de yngre blir det premier ved deltakelse på 3 av 4. Bare å møte opp.

06.08.2019
- Torgeir

O-festivalen søndag var siste rankingløp før sommeren. 14 løpere var på plass i et litt knotete terreng som noen taklet bedre enn andre. Sigmund forsvarte ledelsen i rankingen foran Kyrre, Ranghild klatret opp til tredjeplass. Neste løp er VM-publikumsløp

02.07.2019
- KyrreG

Onsdag var det klubbmesterskap på Barknes. Randi og Per-Jacob hadde lagt fine løyper på kryss og tvers. Snaut 30 personer stilte til start. Etter løpet var det full fyr på grillen og dagens mange bommer ble diskutert. Sigmund overtok ledelsen i rankingen.

23.06.2019
- KyrreG

Første trening etter ferien er 21. august. Da er det 1. løp i Fet-O-karusell. Dvs at det er løyper for alle aldre og nivåer. Karusellen har 4 løp, 4 onsdager på rad på ulike steder i Fet. Premie til alle under 17 år som fullfører 3 av 4 løp.