Nyheter

Åshild Faller Råheim tok en meget flott 6. plass i den individuelle konkurransen i junior-NM klasse D17-18. Den 17-år gamle Aurskog jenta viste nok engang at hun tilhører de beste i sin aldersklasse. Fet O-lag stilte også med 3 andre løpere i konkurranse.

30.05.2015
- Torgeirfetol

God deltakelse i det tredje løpet. Etter en flott vårsesongen er det ikke uventet at Åshild har tatt ledelsen i rankingen, men Sander er ikke så langt bak. Alt om rankingen (revidert stilling og poengregel for de som følger rekrutter rundt) finner du her

28.05.2015
- Kyrre

1. løp i Fet O-karusell ble arrangert fra Hvaltjern badeplass. Med fine løyper laget av Øyvind Solli fikk alle som møtte prøvd seg på løyper som passet sitt nivå. Og det er 2 løp til i karusellene! Så ende flere kan bli med!

28.05.2015

I klasse D11-12N løp Andrea inn til meget flott 1. plass i løypene som hadde målgang i bunn av Willyløypa. Det er gøy å se at treningen vi driver med gir resultater.

15.05.2015

Med klubbmesterskapet søndag og Fossumløpet i dag er årets ranking i gang. Det er kun 6 stykker som har løpt begge løpene og med et nødskrik har disse også inntatt toppen i rankingen. Jarle tar tatt en knapp ledelse foran kristin og Åshild. Les mer

14.05.2015
- Kyrre

Hele 43 løpere stilte til start på årets klubbmesterskap normaldistanse og en rekke klubbemestere er kåret. Etter løpet koste de fleste seg i solen som tittet frem med pølser, kaker, saft og kaffe.

10.05.2015

Åshild har levert mange gode løp i år, men vært litt bak de beste hver gang. Endelig tok hun trinne opp på toppen av pallen og innkasserte en velfortjent seier. Hun måtte dele seieren, men det betydde ingenting for den blide jenta. Vi gratulerer!

05.05.2015

Siden norgescup for junior er lagt til pinseløpene på Hedmark er det her vi samles. Vi var litt for sent ute med å leie en felles hytte, men Rogndokken og Råheim har tatt ansvar og booket seg inn hos Hamar vandrehjem. Håper flere booker seg inn her.

04.05.2015
- Kyrre

Lørdag var det tid for den tradisjonsrike 15-staffeten. Vi klart ikke helt å følge opp fjorårets suksess, men alle fullførte i fin stil. Til slutt kom vi på 18. plass av de 27 lagene som stilte til start. Vi kommer bedre tilbake til neste år.