Hele 8 løperer under 13 år, 3 debutanter i så stort løp. Det er kult.

Mange av våre løpere løp meget bra. Fra Fet O-lag stilte 15 løpere til start.

26.06.2015

I sol og fin sommertemperatur ble Huldersprinten nok engang gjennomført problemer av noe slag. En flott dugnad er vel gjennomført, nok en gang. Takk til alle som har bidratt!

21.06.2015

Sander Rogndokken løp et meget godt løp i Midtsommerløpet søndag med en flott 4. plass av 14 startene i H17-18.

14.06.2015

Venela stafetten er jentenes Jukola-versjon som begge går av stabelen i Finland denne helgen. 2 lag med "gamle" Fet jenteløpere stilte start, med kun ambisjon, å ha det gøy.

13.06.2015

Noen av nåre ungdommer og juniorer er samet til kretssamling i Stokke denne helgen og 2 o-løp inngår i samlingen. Lørdagens sprint vant han soleklart i sin klasse.

13.06.2015

I fint løpsvær og med kaker og kaffe etter løpet var det bare løypene til Tom som skapte litt dårlig stemning. Noen brøt, mens andre brukte lang tid og andre brukte så lang tid at postene ble tatt inn før alle var i mål. Men alle kom tilbake.

10.06.2015

LØP 2 i karusellen var et realt sprint løp på nytt kart rundt Garderåsen skole. Karttegner Morten Moe var også arrangør. Ïnnlagt var klubbmesterskap sprint og Sander vant "lang" løypa og overtok ledelsen i rankingen

03.06.2015
- KyrreG

Åshild var uheldig å stemplet feil på en veldig tett gaffling og dermed ble laget disket. Men ser man bort fra diskvalifiseringen løp laget meget bra.