Nyheter

Lillomarka arrangerte kretsmesterskap mellomdistanse lørdag. 9 fra o-laget hadde funnet veien. I en dag på det jevne var det Åshild som løp best og fikk en fin 4. plass D17-18 bare noen minutter bak vinneren.

Selv om Andrea ikke løp, leder hun rankingen

29.08.2015
- KyrreG

På onsdag var det klubbmesterskap mellomdistanse som inngikk både i vår egen ranking og i Sparebank-karusellen. Til tross for litt dårlig vær var det strålende oppmøte med 43 til start og med arrangører og foreldre var vi nærmere 60 personer på Barkenes.

27.08.2015
- KyrreG

Romeriksløpet på søndag var årets 7. løp i rankingen. Litt skuffende deltakelse fra oss, men de som var det tjente på det.

Andrea vant i D11-12N og overtok ledelsen i rankingen. Jarle løp bra og har andreplassen i rankingen foran Sander.

23.08.2015
- KyrreG

OK Øst inviterer til et litt annerledes løp hjeme hos familien Herrebrøden på Momoen.

Flott terreng, men gammelt kart. Anbefales!

Se Mo-trampen innbydelse.docx!

19.08.2015
- Torgeirfetol

Fin innsats av vår eneste deltaker i Hovedløpene som avholdes i Larvik.

09.08.2015

Ingrid Aaslund ble nr 53 av 74 i Hovedløpet sprint som avholdes i Larvik.

08.08.2015

Flere av klubbens løper har deltatt i årets Sørlandsgalopp med innlagt norgescupløp for juniorer. 5 løp på en uke! Utfordringer på rekke og rad.

12.07.2015

Mellomdistansen på o-festivalen lørdag var årets 6. løp i rankingen og det siste før sommerferien. Det er 3-dobbelt Rogndokken i ledelsen, med Sander, Andrea og Jarle. Neste løp Romeriksløpet 23. august, flere kan melde seg på i kampen om tittelen her.

28.06.2015
- KyrreG

17 løpere fra oss hadde ikke fått nok og stilte til start i langdistansen på søndag som avsluttet festivalen rundt Sognsvann. Andrine viste veien med seier i D13-16N og de fleste hadde en litt bedre følelse enn etter mellomdistansen.