Nyheter

Verdens Orienteringsdag var 11. mai i år og alle klubber i hele verden rapporterte inn sin aktivitet akkurat den dagen og det ble rekord. Hele 252 927 o-løpere var i aksjon denne dagen i hele verden.

31.05.2016
- Torgeir

Det 3. løpet ble onsdag avholdt i vakre Gansdalen, nærmere bestemt på koia ved Barkenes. Nesten 40 fant veien dit.

25.05.2016
- Torgeir

Klubben trenger DEG! Treningskomiteen jobber med å få til en sosial og sportslig tur til Stockholm 8. oktober og da trenger vi minst 25-løpere. Dette blir høstens HAPPNING!

24.05.2016
- Torgeirfetol

Vi kjempet aldri om seieren, men fullførte i fin stil. Det var noen som var litt nervøse før start, men til slutt havnet vi på 25. plass av 37. startende lag. Det bør vi være kjempefornøyde med. Spesiell takk til alle "debuttantene" som stilte opp.

21.05.2016
- KyrreG

Klubbmesterskap sprint ble arrangert på Garderåsen skole onsdag kveld. Rolf hadde lagt fine løyper som 44 løpere prøvde å finne frem i. Sander og Åshild løp best i "langløypa. I N-løypa var Sigmund og Mons raskest. Sander leder rankingen foran Ragnhild.

19.05.2016
- KyrreG

Verdens O-dag (onsdag 11. mai) startet med skolesprinter på Dalen, Riddersand og Garderåsen. Nærmere 400 elever var igjennom en løype i deres egne skolegårder. Mange blide og ivrige skolebarn. Herlig!

12.05.2016
- Torgeir

Over 40 løpere stilte til start i 1. løp av årets O-karusell og det er hyggelig. Ikke minst at mange av løperne som var med på nybegynnerkurset kom tilbake.

12.05.2016
- Torgeir

Onsdag 11. mai starter 1. løp i FET-O-KARUSELL. En karusell med 4 ulike utfordringer. Premier til barn som deltar i 3 av de.

10.05.2016
- Torgeir

Det ble ingen topp resultater under årets NM Sprint som i helgen fant sted i Bergen sentrum. Åshild kom til finalen i D17-18 og endte på 28. plass. Sander og Jørgen var også med i NM Sprint men kom ikke til finalen.