O-løp etter påske (OBS! Påmelding i påsken)

Det er flere o-løp som krever påmelding i løpet av påsken. Oslo City Cup løp 3 ved Frognerparken, Kretsmesterskap sprint stafett ved Ås, Lørdagskjappen ved Moss og Smaaleneløpet ved Rakkestad.

2022-04-06
Torgeir

Tirsdag 19. april er det nytt løp i Oslo City Cup ved Frognerparken. Påmelding innen søndag 17.april https://eventor.orientering.no/Events/Show/16266

Det er lag med 2-3 løpere på laget, 4 etapper. Lengde på løypene sies det noe om enda, men tipper de er korte ca 15 min løping pr etappe.  Har du lyst til å delta så si i fra til Torgeir, så setter vi sammen lag etter interesse!

Lørdag 23. april er det Lørdagskjappen ved Moss. Påmelding innen mandag 18. april https://eventor.orientering.no/Events/Show/15751

Søndag 24. april er det Smaaleneløpet ved Rakkestad. Påmelding innen mandag 18. april https://eventor.orientering.no/Events/Show/15884