Nyheter

Omlag 20 barn og noen voksne har vært igjennom 2 kvelder med orienteringsopplæring. De ivrige barna har lært mange karttegn, snu karter rett og prøvd seg på løyper. Vi håper å se de igjen utover våren.

19.04.2017
- Torgeir

Sparebankkarusellen er en rekke o-løp i regi av Fet, OK Øst og Rømskog. Flere av våre løp er med, men det er også endel tirsdager utenfor Fet. Håper flere av klubbens løpere tar turen østover for å finne annet terreng! Se lenke i høyremenyen.

18.04.2017
- Torgeir

Nybegynnerpakkene består av kompass, brikke og en liten post pakket i et praktisk etui. En glimrende pakke for en som vi delta på treninger og o-løp!

Prisen er kr 600,-

18.04.2017
- Torgeirfetol

Bli med på Oslo City Cup! Liker du høy fart og enkel orientering er dette kanskje sesongens morsomste løp. 5 løp i Oslo på tirsdager!

Vi satser på flere løpere fra Fet O-lag. Meld dere på å meld interesse på Facebook sidene våre om man ønsker samkjøring.

16.03.2017
- Torgeir

Første helg i vinterferien er det klart for Ski-o helg i Asker/Lierbygda. Ragnhild Helmersen er allerede påmeldt. Bli med du også!

12.02.2017
- Torgeir

Kretsen har utarbeidet et foreløbig sesongplan som du kan se her

Foreløpig sesongplan AOOK 2017.xlsx

19.12.2016

Treningene fortsetter på onsdager! Lek for de minste, løpetur for de store og voksne med påfølge styrke og ballspill.

26.10.2016
- Torgeir

Handicapløpet var årets siste rankingløp, og Andre beholdt ledelsen og vant rankingen 2016 foran Ragnhild og Kyrre. 89 personer deltok i minst et løp og det er kjempebra, det er de yngre som sørger for det. Av disse var det 16 som oppfylte diplom-kravene.

16.10.2016
- KyrreG

Søndag 16. oktober ble Handicapløpet arrangert på Garderåsen. Det var veldig bra oppmøte og 39 prøvde lykken med å finne flest mulig rare poster. Det ble veldig jevnt, så arrangørene hadde gjort en god jobb. Laila holdt hodet kaldest og knep seieren.