Nyheter

Drøyt 500 elever fikk prøve en orienteringsløype da Fet O-lag besøkte alle barneskolene i kommunene på verdens o-dag. De aller fleste smilte om kapp med sola som gjorde dagen til en flott O-dag. Om det ble verdens rekord er ikke kjent enda!

26.05.2017
- Torgeir

Knut Valstads minneløp var fjerde løp i rankingen og da er 1/3 av løpene unnagjort. Det ser ut til å bli en spennende kamp om seieren. Etter 4 løp leder Julie foran Jane og Jarle. Kanskje en fordel i år å ha et navn som begynner på J i år.

21.05.2017
- KyrreG

Uansett vær er det O-løp. Først maihelgen var det Fossumløpet og Askerløpet. Og ivrige o-løpere fra Fet var like blide om solen var på sitt beste eller om uværet hang over skogen.

08.05.2017
- Torgeir

Onsdag 3. mai var det andre løp i Fet-O-karusell i strålende vær fra pukkverket på Gan. Det var strålende oppmøte med hele 55 løpere og de fleste var fornøyde med løypene. Løpet var også andre løp i årets ranking som nå ledes av Julie foran Jane og Randi.

04.05.2017
- KyrreG

Ikke mindre enn 50 løpere starter i årets første løp i Fet O-karusell. Å det i en god del snø.

28.04.2017
- Torgeir

Hele 28 startende Fet-løpere i Smaaleneløpet ved Havnås i Trøgstad! Det er virkelig flott! Mye fin løping og mange gode plassering også, og kanskje viktigst av alt - glade o-ansikt.